Nabízíme

EVE Ernst Vetter GmbH

Velká část sortimentu dodávaná společností GZ Instrumente je vyráběna ve spolupráci se společností EVE Ernst Vetter GmbH .

EVE Ernst Vetter GmbH je jedním z předních světových výrobců brusných a lešticích nástrojů pro dentální, klenotnické, kosmetické a průmyslové aplikace.

Rozsáhlý sortiment nabízí řadu různých brusek, leštiček a dalších lešticích nástrojů. EVE používá pro své nástroje speciálně zvolené brusiva, velikosti zrna a lepení pro dokonalé výsledky povrchu téměř na všech materiálech zpracovaných ve výše uvedených oborech.

Společnost EVE Ernst Vetter GmbH, se sídlem v německém Pforzheimu, byla založena v roce 1925 a nyní ji řídí 3. a 4. generace s Hermannem Vetterem a jeho synem Dennisem Vetterem.

V průběhu 85 let historie společnosti hrál významnou roli v podnikové politice vždy významný materiálový výzkum a inovace výrobků splňující požadavky a očekávání zákazníků.

Společnost EVE Ernst Vetter GmbH je nyní jedním z nejznámějších a nejinovativnějších světových lídrů na světě pro výrobu a globální použití rotačních brusných a lešticích nástrojů pro zubní, bižuterní, kosmetické a průmyslové obory.

Značka EVE znamená testovanou kvalitu, tradici, inovaci, spolehlivost a odbornost a také sociální a podnikatelskou odpovědnost vůči zaměstnancům a obchodním partnerům a to nyní i v budoucnu.

Related posts